Gratis badtjek

Kom godt fra start med dit nye badeværelse

 

Hos Bedre Bad Faaborg er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det ikke mindre seriøst af den grund. Ved booking at et gratis Badtjek kommer vi hjem til dig og giver vores vurdering af, hvilke forskellige muligheder du har for at lave forbedringer. Det kunne for eksempel være:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Til et Badtjek vil vi tage en snak om dine ønsker og behov, og uanset om du ønsker få ændringer eller en stor totalløsning, så står vi klar med kvalificeret rådgivning. 

 

BOOK et Gratis Badtjek her:

 

Bestil dit Gratis Badtjek i dag!

Uanset om du vil renovere dit gamle badeværelse, eller om du starter fra bunden på et helt nyt badeværelse, så er et gratis Badtjek et rigtig godt sted at starte. Det betaler sig hurtigt at få udarbejdet en gennemtænkt løsning, der tager højde for alt fra indretning og komfort, til vaner og energiforbrug – især fordi badeværelset er et af husets dyreste områder at opgradere.
Ved omlægning eller etablering af et nyt badeværelse undgår man ikke udgifter til nye installationer af vandrør og andre VVS-installationer.  

Med et Gratis Badtjek kan du både undgå dyre fejlinstallationer og at dit nye drømmebad alligevel ikke er indrettet rigtigt i forhold til familiens behov. 

Sådan foregår et Badtjek

Ved et Badtjek får du besøg af en af vores erfarne og kompetente bad-eksperter, som tager en snak med dig om dine drømme, behov og ønsker. Under besøget gennemgår I dit badeværelse fra ende til anden, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål eller vende idéer, der kræver en fagmands ekspertviden. Hvis du ønsker det, kan vi herefter udarbejde et eller flere løsningsforslag til et nyt badeværelse.

Vi har stor erfaring med ombygnings- og renoveringsprojekter, og vi er opdaterede med tidens trends og moderne løsninger. Til et Badtjek er vi din sparringspartner, der sikrer, at du får den bedste start på dit nye badeværelsesprojekt.     

Vi hjælper dig med at finde en løsning, som hele familien vil elske.

– Og Badtjekket er helt gratis! Du har med andre ord intet at miste og alt at vinde.

Har du spørgsmål? 
Kontakt os på tlf: 62 61 52 00 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.