varmepumpe ve godkendt


Varmepumpe

– installation og service

 

Få masser af gratis energi  fra jorden eller luften.

Med den nyeste varmepumpeteknologi, kan du producere din egen energi og dermed spare op til 50% på varmeregningen. Det smarte ved varmepumper er, at den afleverede energimængde fra varmepumpen er 3-4 gange større, end den energimængde varmepumpen bruger - os som du betaler for.

Der findes 3 forskellige typer varmepumper:

  • Jord-varmepumpe: her hentes varmen fra 300 meter jordslanger, som lægges i ca. 1 meters dybde på din grund, hvilket derfor kræver en forholdsvis stor grund. Der er adgang til jordvarmen året rundt, via den varme som er o.pmagasineret i jorden - primært afleveret inde i huset til radiatorer.
  • Luft til vand-varmepumpe: udnytter luftens energi til at producere varme samt vand til boligen. Varmepumpen bliver typisk installeret udenfor, mens der indenfor sidder en ventilator - det er den letteste type at installere.
  • Luft til luft-varmepumpe: Luften udefra bliver komprimeret og energien bliver brugt til at opvarme frisk luft, som blæses direkte ind i din bolig for at opvarme boligen.

Dine boligforhold, din grunds beliggenhed og størrelse - bør ligge til grund for hvilken type varmepumpe du vælger.

Vi er bevidste om grøn energi og vi er uddannet til at måtte installere og servicere varmepumper.

Overvejer du at få installeret en varmepumpe?

Hos FROST VVS, udfører vi varmepumpeopgaver for private og erhvervskunder i Faaborg og omliggende byer. Kontakt os allerede i dag på Tlf.:62 61 52 00.

 

Læs også om:

 

 

ve logo varmepumper medium