Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

René Frost
Aut. VVS-installatør Faaborg- Bedre Bad partner
René FROST Bedre Bad

Skab dit drømmebadeværelse med FROST VVS A/S

FROSTVVS A/S er en virksomhed, der er specialiseret i at skabe nye og smukke badeværelser i Faaborg og omegn. Vi tilbyder en totalløsning, der tager hånd om hele projektet, og sikrer, at du får et nyt badeværelse, der er tilpasset dine ønsker og behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Gratis rådgivning og inspiration til indretning af dit badeværelse

Vi forstår, at renovering af et badeværelse kan være en kompleks proces, og derfor tilbyder vi en gratis rådgivning og inspiration til indretning af dit badeværelse. Vores professionelle team vil guide dig igennem hele processen og hjælpe dig med at vælge det rigtige design og de rette VVS-elementer, der passer til din personlige stil og smag.

Forskellige stilarter til dit drømmebadeværelse

Vi tilbyder forskellige stilarter såsom klassisk, minimalistisk, romantisk eller topmoderne, og vores eksperter vil give dig masser af gode ideer og inspiration til at skabe dit drømmebadeværelse. Vi er også bevidste om, at en renovering af badeværelset kan være en investering, og derfor vil vi sørge for at give dig værdi for pengene.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Totalløsning fra planlægning til installation

Med vores totalløsning kan du slippe for besværet ved at koordinere forskellige håndværkere og installation af VVS-elementer. Vi tager os af alt fra planlægning til installation, så du kan slappe af og glæde dig til at tage det første bad i dit nye badeværelse.

Gratis badtjek til vurdering af dine muligheder

Hvis du ønsker mere information om vores totalløsning til nyt badeværelse, kan du kontakte os allerde i dag. Du kan også bestille vores gratis badtjek, hvor vi vil komme ud til dit hjem og vurdere dine muligheder for udvidelse, omlægning eller totalrenovering af dit badeværelse.

Skab værdi for dig og din bolig

Vi er bevidste om, at en renovering af badeværelset kan være en investering, og derfor vil vi sørge for at give dig værdi for pengene. Et nyt badeværelse kan øge din boligs værdi og forbedre livskvaliteten for hele familien.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 62 61 52 00
mail@frostvvs.dk

René FROST Bedre Bad

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon