Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - Grundfos pumpe

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

René Frost
Aut. VVS-installatør Faaborg- Bedre Bad partner
René FROST Bedre Bad

Forsikringsopgaver

Når det kommer til udbedring af forskellige forsikringsskader, er både tid og hurtig indsats vigtige parametre. Begge disse parametre opfylder vi her hos FROST VVS A/S.

Vi har stor erfaring med håndtering af både små og store forsikringsskader, hvor vi klarer forsikringsskader lige fra rørskader til vand- og stormskader.

 

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Vi tager hånd om hele opgaven

Når du har fortalt os om skaden, vurderer vi omfanget og tager kontakt til forsikringsselskabet.

Når forsikringsselskabet har godkendt skaden, sørger vi for udbedringen og papirarbejdet. Vi har totalentreprisen i samarbejde med lokale håndværkere. På den måde slipper du for at have den besværlige tjans selv. Lad blot os om det hele.

 

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Godt samarbejde

Hos FROST VVS A/S lægger vi stor vægt på kvalitet gennem hele processen. Det gælder lige fra første samtale med dig, til sidste hånd er lagt på projektet.

Vi hjælper dig med forsikringsskader

Det er de færreste mennesker, der før har stået i en forsikringsskade situation. Mange er derfor ikke klar over, at man altid har ret til en uvildig rådgiver. Denne rådgiver kan hjælpe med, at sikre du får den rigtige dækning, når skaden først er sket. Ofte er det sådan, at forsikringen dækker udgifterne til rådgiveren i forbindelse med skadeopgørelsen og den efterfølgende byggesagsbehandling til genopførelsen.

Bliv ringet op

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 62 61 52 00
  mail@frostvvs.dk

  René FROST Bedre Bad

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon