Forsikringsopgaver

 

Når det kommer til udbedring af forskellige forsikringsskader, er både tid og hurtig indsats vigtige parametre. Begge disse parametre opfylder vi her hos FROST VVS A/S.

Vi har stor erfaring med håndtering af både små og store forsikringsskader, hvor vi klarer forsikringsskader lige fra rørskader til vand- og stormskader.

Vi tager hånd om hele opgaven

Når du har fortalt os om skaden, vurderer vi omfanget og tager kontakt til forsikringsselskabet.

Når forsikringsselskabet har godkendt skaden, sørger vi for udbedringen og papirarbejdet. Vi har totalentreprisen i samarbejde med lokale håndværkere. På den måde slipper du for at have den besværlige tjans selv. Lad blot os om det hele.

Godt samarbejde

Hos FROST VVS A/S lægger vi stor vægt på kvalitet gennem hele processen. Det gælder lige fra første samtale med dig, til sidste hånd er lagt på projektet.

Vi hjælper dig med forsikringsskader

Det er de færreste mennesker, der før har stået i en forsikringsskade situation. Mange er derfor ikke klar over, at man altid har ret til en uvildig rådgiver. Denne rådgiver kan hjælpe med, at sikre du får den rigtige dækning, når skaden først er sket. Ofte er det sådan, at forsikringen dækker udgifterne til rådgiveren i forbindelse med skadeopgørelsen og den efterfølgende byggesagsbehandling til genopførelsen.

Lad os hjælpe dig med forsikringsskaden. Så går du ikke galt i byen.

 

Kontakt os her